Trainingen bij STE voor:

survivalruns, mudruns, vikingruns en andere OCR runs, iedere avond om 19.30 uur.

Survivalteam Ede, Official partner van Strong viking.

Survivalrun. Met andere woorden: Een strijd tegen de elementen (water, kou, wind etc) in een natuurlijk terrein, waarin hardlopend een parcours wordt afgelegd met natuurlijke en opgebouwde hindernissen, waarbij onder andere kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen van groot belang zijn.

 

Je kunt bij STE trainen voor survivalruns, obstakelruns zoals mudmasters of strongviking maar je leert vooral veel technieken op onze survivalbaan, als je deze technieken beheerst kan je zelfs survivalruns lopen!

 

2 gratis proeflessen.

Als nieuweling wordt je begeleidt over diverse hindernissen en krijg je uitleg over technieken.

We starten met een kennismaking met verschillende enkelvoudige survivalhindernissen en klimtechieken zoals het aanleren van de voetklem, apenhang of het klimmen van klimnetten en touwladders. Na een aantal trainingen komen de combinatie hindernissen en andere opdrachten aan bod.

 

Survival is een individuele sport maar dat laat niet weg hoe leuk het is om in een groep te trainen, na de training zitten we vaak bij het kampvuur en 1 keer per jaar gaan we naar de Ardennen.

Sport team Ede

Als u sport bij survivalteam Ede dan wordt u ook automatisch lid van Sport team Ede! Mooi meegenomen dus. U kunt zowel binnen in de sportschool of buiten op de survivalbaan trainen.


Kledingadvies:

Hardloopschoenen met profiel.

Strakke lange looplegging.

Oud T-shirt ivm beschadegingen door hindernissen.

met koud weer een thermoshirt onder het t-shirt

handschoentjes zijn niet nodig.

 

Kleding aanschaffen? Wij hebben een STE survivallegging, t-shirts en jasjes te koop! vraag voor meer info aan de trainer.

 

Iedere dinsdagavond hebben we een intake training voor nieuwe deelnemers, wij zien jou graag bij STE! kom gerust een keertje langs! Trainingslocatie: Langekampweg 22 Ede, voor meer info: 0651218569

 

Bekijk onze abonnementen hier.