outdoor trainingen

Survivalrun trainingen

Survivalrun training.

 

Survival run is een strijd tegen de elementen (water, kou, wind etc) in een natuurlijk terrein, waarin hardlopend een parcours wordt afgelegd met natuurlijke en opgebouwde hindernissen, waarbij onder andere kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen van groot belang zijn.

Jeugd survival trainingen

Jeugd survival training

 

 

Vanaf 7 jaar kan de jeugd trainen voor survivalruns. De trainingen bestaan uit het aanleren van technieken, nemen van hindernissen, knopen, vuurtje maken en andere survivaltechieken.

maar ook gaan we iedere jaar op kamp en ontdekken we de natuur.

Obstacle Course Run trainingen 

OCR training

 

 

Een Obstacle Run of Obstacle Course Race is een evenement waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. deze sport is een ware trend in Amerika maar kent inmiddels een flinke opmars in Nederland en Europa.

Bootcamp

 

Bootcamp

 

Bootcamp is een spier versterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

Tuxis

Ede's Best run

Ede's Best Run

 

 

De EBR is een hardloop wedstrijd met uitdagende hindernissen  die iedere jaar ruim 800 deelnemers trekt. de EBR wordt georganiseerd door Survivalteam Ede en is opgenomen in het wedstrijdklassement van de Survivalrun bond Nederland

 


Survivalteam Ede is aangesloten bij de SBN

 

 

Survivalteam Ede, Official partner van Strong viking.