Outdoor trainingen


Survivalrun trainingen

Survival run is een strijd tegen de elementen (water, kou, wind etc) in een natuurlijk terrein, waarin hardlopend een parcours wordt afgelegd met natuurlijke en opgebouwde hindernissen, waarbij onder andere kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen van groot belang zijn.

Jeugd survival trainingen

Vanaf 7 jaar kan de jeugd trainen voor survivalruns. De trainingen bestaan uit het aanleren van technieken, nemen van hindernissen, knopen, vuurtje maken en andere survivaltechieken.

maar ook gaan we iedere jaar op kamp en ontdekken we de natuur.

     Bootcamp

 

 

Bootcamp is een conditie en kracht versterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

Tuxis Ede's Best survivalrun

De EBR is een hardloop wedstrijd met uitdagende hindernissen  die iedere jaar ruim 800 deelnemers trekt. de EBR wordt georganiseerd door Survivalteam Ede en is opgenomen in het wedstrijdklassement van de Survivalrun bond Nederland

 


Survivalteam Ede is aangesloten bij de SBN

 

 

Survivalteam Ede, Official partner van Strong viking.