Jeugdsurvival


Klimmen, klauteren, rennen & spelen. Het komt allemaal aan bod tijdens een jeugdsurvival training.

Recreatief of echt voor wedstrijden gaan, het kan allebei. Met verschillende programma's en onder begeleiding van trainers worden de kids aan het werk gezet. 

 

Hoe ziet een training eruit?

We starten altijd met een gezamenlijke speelse warming up daarna volgt een programma waarbij conditie, kracht, technieken en klimmen aan bod komen. Het programma is lekker afwisselend maar survivallen staat altijd centraal. Na het hoofdprogramma word de training weer gezamenlijk afgesloten met een spel of vrij spelen/klimmen.

 

Diploma's 

Er wordt jaarlijks een examen gehouden waar de kids (indien ze dit willen) hun diploma brons, zilver en goud kunnen halen.

 

Kamp

Er is jaarlijks een survivalkamp vol leuke activiteiten als lasergamen, vuur maken, speurtochten etc.

 

Survivalruns/wedstrijden

Het hele jaar door worden er over het hele land survivalruns georganiseerd. Bij een survivalrun leg je hardlopend een parcours af op natuurlijk terrein. Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen, korte snelle hindernissen maar ook lange combi's. 

 

De jeugdsurvivalgroep bestaat uit 2 groepen met leeftijden van 7 t/m 10 jaar en 11+. Kom gerust een keertje kijken hoe het er aan toe gaat of doe gezellig mee! Je kunt bij ons een gratis proefles volgen.