Jeugdsurvival


Welkom bij de STE jeugdsurvivalgroep!

Klimmen, klauteren, rennen en spelen, het komt allemaal aan bod tijdens een jeugdsurvivaltraining!

 

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar recreatieve activiteiten of serieus wilt deelnemen aan wedstrijden, bij ons kan het allemaal. Onder begeleiding van onze trainers worden kinderen uitgedaagd en gestimuleerd op hun eigen niveau.

We bieden jeugdsurvival aan voor 2 leeftijdscategorieën:

- 7 t/m 10 jaar – Ma t/m Do van 16:45-18:00 uur.

- 11 t/m 15 jaar – Ma, Di, Do van 18:00-19:15 uur.

(NOTE: De trainingen t/m 10 jaar zijn iets vrijer en speelser dan de 11+ trainingen. Het is geen verplichting om direct door te stromen naar de 11+ groep. Als de behoefte van spelen er nog is, kun je hiermee wachten)

 

Hoe ziet een training eruit?

  1. Warming-up: We beginnen altijd met een gezamenlijke, energieke warming-up om de spieren los te maken en de geest te activeren.
  2. De kern: Vervolgens duiken we in een gevarieerd programma dat zich richt op conditie, kracht, techniek en natuurlijk klimvaardigheden. Hier werkt iedereen op zijn eigen niveau. Survival staat altijd centraal.
  3. Afsluiting: Na het hoofdprogramma sluiten we gezamenlijk af met een spel, een uitdaging of vrij spelen. In de warmere maanden zijn we vaak te vinden bij de waterhindernissen.

Kamp

Een keer per jaar organiseren we een kamp boordevol leuke activiteiten zoals laser gamen, vuur maken, onderkomens bouwen en speurtochten. Voor beide groepen hebben we een apart kamp.

Examens

Ook organiseren we jaarlijks survival "examens" waar de deelnemers hun diploma of certificaat brons, zilver of goud kunnen behalen. Deelname aan de examens en het kamp is niet verplicht, alleen als uw kind het leuk vindt.

 

Survivalruns en wedstrijden

Het hele jaar door worden er survivalruns en wedstrijden georganiseerd in het hele land, met verschillende niveaus en afstanden. Je kunt meedoen puur voor de lol, maar ook om op het podium te komen! Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Survivalrun Bond Nederland: www.survivalrunbond.nl

Naast de abonnementskosten vragen we je om lid te worden van de Survivalrun Bond Nederland vanwege de verzekering. Hierdoor kun je je ook direct inschrijven voor survivalruns. De kosten hiervoor bedragen €22,- per jaar.

 

Doe mee! – Gratis proefles

Wil je een kijkje komen nemen of meteen deelnemen? Geen probleem! Je kunt bij ons altijd een gratis proefles volgen.

 

Vraag hieronder je proefles aan.