Trainingen bij STE voor:

Survivalruns, Mudruns, Vikingruns en andere OCR runs, iedere avond van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Survivalteam Ede, Official partner van Strong viking.

Je kunt bij STE trainen voor survivalruns, obstakelruns zoals mudmasters of strongviking maar je leert vooral veel technieken op onze survivalbaan, als je deze technieken beheerst kan je zelfs survivalruns lopen!

Survivalteam Ede is lid van Survivalrunbond Nederland

 

 

Survivalrun training.

Survival run is een strijd tegen de elementen (water, kou, wind etc) in een natuurlijk terrein, waarin hardlopend een parcours wordt afgelegd met natuurlijke en opgebouwde hindernissen, waarbij onder andere kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen van groot belang zijn.

 

Bootcamp training
Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen.

 

OCR training

een Obstacle Run of Obstacle Course Race is een evenement waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. deze sport is een ware trend in Amerika maar kent inmiddels een flinke opmars in Nederland en Europa.

 

Wil jij wel eens een Survivalrun of OCR wedstrijd lopen? of gewoon eens recreatief aan de start verschijnen? Bij STE kun je jezelf optimaal voorbereiden op een OCR.

 

1 gratis proefles.

Als nieuweling wordt je begeleidt over diverse hindernissen en krijg je uitleg over technieken.

We starten met een kennismaking met verschillende enkelvoudige survivalhindernissen en klimtechieken zoals het aanleren van de voetklem, apenhang of het klimmen van klimnetten en touwladders. Na een aantal trainingen komen de combinatie hindernissen en andere opdrachten aan bod.
De 1e training voor beginners en nieuwelingen zijn altijd op dinsdagavond, dan zijn er extra trainers als begeleiding.

 

Survival en OCR is een individuele sport maar dat laat niet weg hoe leuk het is om in een groep te trainen, na de training zitten we vaak bij het kampvuur en 1 keer per jaar gaan we naar de Ardennen.

 

JEUGDTRAININGEN

Vanaf 7 jaar kan de jeugd trainen voor survival. de trainingen bestaan uit het aanleren van technieken, nemen van hindernissen, knopen, vuurtje maken en andere survivaltechieken.

jeugd 7 t/m 16 jaar dinsdag en donderdag van 1700 tot 1830 uur

je mag 1 x gratis meedoen om te kijken of het leuk vindt.

voor informatie: Hans Louwerse 0651218569

 

Sport team Ede

Als u sport bij survivalteam Ede dan wordt u ook automatisch lid van Sport team Ede! Mooi meegenomen dus. U kunt zowel binnen in de sportschool of buiten op de survivalbaan trainen.


Kledingadvies:

Hardloopschoenen met profiel.

Strakke lange looplegging.

Oud T-shirt ivm beschadegingen door hindernissen.

met koud weer een thermoshirt onder het t-shirt

handschoentjes zijn niet nodig.

 

Kleding aanschaffen? Wij hebben een STE survivallegging, t-shirts, hoodies en jasjes te koop! vraag voor meer info aan de trainer.

Voor advies over schoenen kunt u terecht bij Runnersworld Ede.

 

Iedere dinsdagavond hebben we een intake training voor nieuwe deelnemers, wij zien jou graag bij STE! kom gerust een keertje langs! Trainingslocatie: Langekampweg 22 Ede, voor meer info: 0651218569

 

Bekijk onze abonnementen hier.