Route naar STE....

Vanaf A12: rijdt Ede in, rijdt door tot onder het spoor door, dan de 1e verkeerslichten linksaf, 2e weg links is de Langekampweg, voor het zwembad met de bocht mee naar rechts en direkt naar links om het zwembad heen en aan het eind rechtsaf de weg vervolgen langs de spoorlijn, zandweg op en na 500 meter aan de rechterkant is STE.

 

Vanaf N224, rijdt Ede in via de proosdijerveldweg, rechtdoor tot de rotonde, daarna bij de verkeerslichten rechtdoor, 2e weg links is de Langekampweg, voor het zwembad met de bocht mee naar rechts en direkt naar links om het zwembad heen en aan het eind rechtsaf de weg vervolgen langs de spoorlijn, zandweg op en na 500 meter aan de rechterkant is STE.

 

Aanrijden en parkeren:

op het moment dat je de zandweg oprijdt, matig dan uw snelheid om stofvorming te voorkomen. voorbij de hondenclub kunt u rechts langs het hek parkeren, als dit vol is kunt u voorbij de ingang van STE rechtsaf ook parkeren aan de linkerkant bij het voetbalveld. 

Wanneer u vertrekt, rijd dan niet terug via de weg welke u bent gekomen, maar ga rechtsaf en rijdt over het betonpad terug naar de uitgang van het sportpark.

Aanrijden en parkeren voor bussen!

Navigeer naar DTS Ede, Inschoterweg 2, 6715 CS Ede, Op de parkeerplaats van de voetbalvereniging kunt u de bus parkeren en vandaar wandelen de deelnemers

naar Survivalteam Ede.